АнонсиНовиниНовини Обухівщинисоціальний захист населення

Житлова субсидія у готівковій формі

Управління соціального захисту населення Обухівської районної державної адміністрації Київської області інформує.

Постановою Кабінету Міністрів України 06 лютого 2019 року № 62 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» передбачено надання житлових субсидій населенню у готівковій формі.

Починаючи з березня 2019 року громадяни будуть отримувати суми нарахованої їм житлової субсидії у готівковій формі.

Громадянам, які звернулися за призначенням житлової субсидії до 31 грудня 2018 року, а також тим, що звернулися після 1 січня 2019 року, але житлова субсидія їм призначена з 2018 року — суми нарахованої їм житлової субсидії за січень 2019 року ще будуть перераховані на рахунки організацій надавачів житлово-комунальних послуг.

Суми нарахованої житлової субсидії за лютий місяць 2019 року громадяни отримають вже у готівковій формі впродовж березня 2019 року.

Особи, які одержують пенсії — на пенсійні рахунки в уповноважених банках або через виплатні об’єкти АТ “Укрпошта”, де особа одержує пенсію.

Особи, які не одержують пенсії — через АТ “Ощадбанк” шляхом перерахування коштів для здійснення грошових переказів через платіжну систему “Система термінових переказів “Швидка копійка” або шляхом зарахування на поточні рахунки, відкриті в АТ “Ощадбанк”.

Звертаємо увагу, що починаючи з лютого 2019 суми нарахованої житлової субсидії вже не будуть надходити до організацій надавачів житлово-комунальних послуг для оплати спожитих громадянами послуг.

Починаючи з березня 2019 року громадяни повинні самостійно сплачувати витрати на житлово-комунальні послуги коштами отриманої готівки житлової субсидії та не допускати виникнення заборгованості по сплаті за спожиті послуги.

Для отримання більш детальної інформації прохання звертатися до управління соціального захисту населення Обухівської районної державної адміністрації Київської області за адресою: вул. Київська, 24, м. Обухів або за телефоном 5-66-80.

Показати ще
WordPress Lessons