АнонсиНовиниНовини Обухівщини

НОВИНИ З ДОРІГ ОБУХІВЩИНИ

Невідкладні заходи щодо поліпшення умов руху на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О101601 «Обухів – Українка – Трипілля»

Нещодавно соціальні мережі облетіли фото жахливої ділянки дороги Українка-Трипілля біля вугільного складу Трипільської ТЕС. Прозвучало багато негативних оцінок в адресу органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Обухівському районі. Обухівська районна державна адміністрація не могла залишити це поза увагою.

Користуючись нагодою інформуємо, що в третьому кварталі 2018 року розпочато поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О101601 «Обухів – Українка – Трипілля» зі сторони міста Обухів в напрямку села Трипілля.

Однак, через настання несприятливих погодних умов, не вдалося вчасно завершити увесь необхідний комплекс робіт з поточного середнього ремонту вказаної автомобільної дороги.

Як наслідок, ділянка зазначеної дороги в районі вуглеподачі Трипільської ТЕС зазнає значних руйнувань та потребує невідкладного втручання для поліпшення умов руху.

11 лютого 2019 року, за ініціативи керівництва Обухівської районної державної адміністрації, безпосередньо на аварійній ділянці автомобільної дороги було організовано та проведено виїзну робочу зустріч за участю представників балансоутримувача автомобільної дороги – Департаменту регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації, генеральної підрядної організації з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Київській області – ТОВ «Спец Комплект Постач» та підрядної організації з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення в Обухівському районі – ТОВ «ВелАрм»,.

За результатами зустрічі прийнято рішення щодо вжиття невідкладних заходів з метою поліпшення умов руху транспортних засобів зазначеною ділянкою дороги.

Додатково інформуємо про те, що поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О101601 «Обухів – Українка – Трипілля» буде продовжено з настанням сприятливих погодних умов.

Показати ще
WordPress Lessons