КультураМолодь та спортНовиниНовини Обухівщини

ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА “З ЛЮБОВ’Ю ДО КОЖНОГО”

День Святого Валентина - найромантичніше свято! У всьому світі його відзначають як день любові: хлопці та дівчата, чоловіки і жінки обмінюються валентинками - вітальними листівками у формі сердечок.

День Святого Валентина – свято романтики, ніжності, кохання. День, в який люди відкрито говорять про найбільш прекрасне в світі почуття – про любов.

В цей день вітаємо всіх закоханих, всі пари будь-якого віку! Бажаємо щастя, тепла, добра, турботи і затишку. Нехай цей день для одних стане прекрасним початком довгих відносин, а для інших чудовим їх продовженням. Нехай ангели любові слідують за вами, не відпускають ні на хвилину.

Напередодні Дня Святого Валентина 13 лютого 2019 року в приміщенні Обухівського районного центру культури та дозвілля для лідерів районної учнівської Ради самоврядування Обухівщини, учнівської молоді було проведено захід “З ЛЮБОВ’Ю ДО КОЖНОГО “.

Розпочався захід з цікавого та пізнавального тренінгу, який провели координатори РУРСО. Далі після тренінгу на учнів – лідерів чекали творчі майстер-класи, які провели керівники гуртків Обухівського районного центру творчості дітей та юнацтва – Школьна Наталія та Богданець Ірина. Під час майстер – класів всі мали змогу виконати вітальні листівки в техніці петриківського розпису та мішечок щастя в українському стилі.  На завершення заходу молодь привітали перехожих з Днем Св. Валентина, подарувавши їм солодкі подарунки, після чого відбулася тематична фотосесія.

Захід організовано Обухівським районним центром творчості дітей та юнацтва спільно з сектором молоді та спорту Обухівської райдержадміністрації.

Показати ще
WordPress Lessons