НовиниНовини ОбухівщиниОбухівська ДПІ ГУ ДПС у Київській областіТериторіальні органи владиУправління Держгеокадастру в Обухівському районі Київської області

Про «жито-пшеницю й усяку пашницю»

05 лютого 2019 року, у приміщенні Обухівської районної державної адміністрації відбулася нарада голови районної державної адміністрації Михайла Письменного із керівниками підприємств, які здійснюють виробництво, зберігання та переробку сільськогосподарської продукції.

Головним питанням порядку денного наради стала проблема реалізації вимог чинного законодавства щодо земельної та податкової політики. Зокрема, питання фіксованого податку, нормативно-грошової оцінки землі та видачі довідок Держгеокадастром. До участі у нараді були запрошені Євгеній Березовий, начальник Обухівського управління Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області та Наталя Черненко, начальник відділу в Обухівському районі Головного управління Держгеокадастру у Київській області.

Під час наради відбулася гостра і принципова розмова керівників господарств із представниками державної влади. Результатом майже двогодинного обговорення питань порядку денного наради стало окреслення проблем, що існують між практикою ведення прибуткової господарської діяльності на землі і вимогами законодавства щодо земельної та податкової політики. Вирішення ряду проблемних питань, порушених на нараді, потребують проведення додаткових юридично-правових консультацій. Тому, за результатами наради, було прийнято рішення провести ще одну аналогічну нараду 08 лютого 2019 року.

Показати ще
WordPress Lessons