НовиниНовини Обухівщини

ПОВЕРНЕННЯ ГЕРОЇЧНОЇ БРИГАДИ ЧОРНИХ ЗАПОРОЖЦІВ

Повернення у повному складі до місця постійної дислокації у місті Біла Церква героїчної 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців Збройних Сил України

72 ОМБр ім.Чорних Запорожців ЗС України на марші у місті Біла Церква

Сьогодні, 26 січня 2019 року, відбулася радісна непересічна подія в житті багатьох мешканців Обухівського району. До місця постійної дислокації в місті Біла Церква, вперше після початку бойових дій на Сході України, у повному складі повернулася 72-га окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців. У повному складі бригада не була дома більше трьох років. Важко найти населений пункт на Сході де відбувалося збройне протистояння з російськими окупаційними військами та місцевими терористичними угрупування без участі військовослужбовців бригади. Про героїчне вчора бригади свідчать багаточисленні найвищі державні нагороди якими відзначено військовослужбовців 72 бригади імені Чорних Запорожців. На жаль не всі повернулися до дому – 116 військовослужбовців загинуло на Сході, понад 700 отримали поранення різних ступенів.

У мешканців Обухівського району самі тісні зв’язки із 72-ю окремою механізованою бригадою імені Чорних Запорожців. Багато наших земляків служать і служили у складі героїчної Чорної бригади. У продовж всієї війни наші земляки допомагали героїчній бригаді всім чим могли, особливо, у найбільш складні часи становлення бригади як однієї із найбільш боєздатної військової частини Збройних Сил України. Тому Обухівський район відрядив делегацію із найкращих своїх представників для участі в урочистих подіях присвячених поверненню до місця постійної дислокації в місті Біла Церква 72-ої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Наша делегація прийняла участь у всіх офіційних та урочистих заходах. У тому числі і за участю Президента України Петра Порошенка. Делегацію очолив голова Обухівської районної державної адміністрації Михайло Письменний.

Показати ще
WordPress Lessons