НовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

Засідання Ради регіонального розвитку Обухівського району

18 січня голова Обухівської районної державної адміністрації Михайло Письменний провів перше організаційне засідання Ради регіонального розвитку Обухівського району. Захід відбувся за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району, органів місцевого самоврядування, керівників підприємств, які здійснюють свою діяльність на території району та представників громадськості.

Рада регіонального розвитку Обухівського створена при Обухівській районній державній адміністрації з метою сприяння налагодженню ефективної взаємодії районної державної адміністрації з органами місцевого самоврядування району у питаннях напрацювання оптимальної моделі розвитку місцевого самоврядування, територіальної організації влади, вирішення проблемних питань життєзабезпечення району.

В ході засідання обговорили питання проведення в районі ключових реформ, основною з яких є децентралізація. За словами очільника району, завдяки впровадженню реформи децентралізації влади власні доходи місцевих бюджетів зростуть в кілька разів. Реформа дасть змогу значно покращити інфраструктуру в громадах, стимулюватиме розвиток багатьох галузей економіки та дасть можливість зберегти робочі місця.

 

Показати ще
WordPress Lessons