Вiддiл обслуговування громадян № 13 (сервiсний центр) управління обслуговування громадян Головного управлiння Пенсiйного фонду України у Київськiй областiНовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

Прийом в пункті обслуговування громадян в с. Трипілля

12.12.2018 року згідно графіку роботи пункту обслуговування громадян Обухівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області в с. Трипілля в приміщенні Трипільської сільської ради проведено прийом громадян головним спеціалістом відділу обслуговування громадян О. Куценко. Питання що порушувалися на прийомі стосувалися права на перерахунок пенсії по стажу та заробітку, отримання виготовленого пенсійного посвідчення, оформлення запиту на довідку про підтвердження стажу, в зв’язку із виправленнями в трудовій книжці, видача замовлених довідок. На прийом звернулося 8 чоловік. Спеціалістом надано роз’яснення присутнім, щодо проведеного перерахунку пенсій з 01.12.2018 року по зміні прожиткового мінімуму для непрацездатних який становить з 1 грудня 1497 грн., а також надбавок і підвищень до пенсії, розміри яких визначаються від прожиткового мінімуму для осіб, що втратили працездатність, отже перерахунку підлягають:

Мінімальні та максимальні розміри пенсій, доплати за понаднормативний стаж, передбачені статтею 28 ЗУ «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», пенсії за особливі заслуги, підвищення відповідно до Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та «Про жертви нацистських переслідувань», щомісячна державна адресна допомога інвалідам війни та учасникам бойових дій, мінімальна пенсійна виплата особам з інвалідністю, щодо яких встановлено причинний зв’язок інвалідності з Чорнобильською катастрофою та інвалідам з числа учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, державна соціальна допомога на догляд інвалідам війни. Для працюючих пенсіонерів перерахунок по зміні прожиткового мінімуму не проводиться.

Показати ще
WordPress Lessons