НовиниНовини КиївщиниНовини ОбухівщиниОсвіта та наука

Про акцію “Майстерня Св. Миколая”

Свято Святого Миколая – дуже важливий день. Він зігрітий благословенням, добром і радістю. Святого Миколая називають Чудотворцем. Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з’являється  вночі та кладе під подушку такі бажані гостинці. Виростають діти – і добра казка зникає, а Миколай залишається.

Наслідуймо добро і вчинки Миколая! Нехай воно буде для нас святом Милосердя, Доброти, Прощення та Любові до ближніх!

Під таким гаслом, 19 грудня 2018 року проходило свято «Майстерня Святого Миколая» для дітей соціально–незахищених категорій. Захід проводили районна учнівська Рада самоврядування Обухівщини  (Обухівського районного центру творчості дітей та юнацтва) спільно зі службою у справах сім’ї та дітей Обухівської РДА за підтримки відділу освіти Обухівської РДА та ресторанного закладу «Золотий Фазан».

У святково прибраній залі РЗ «Золотий Фазан» дітей зустрічали казкові герої, лісові звірята (Члени РУРСО) разом з майстром аквагриму Орестовою Оленою, яка розмальовувала діток чарівними сніжинками, ангелами, справжнісінькими «бетменами» та драконами. А під час майстер-класів, які підготували керівники гуртків  Обухівського районного центру творчості дітей та юнацтва (Рудик С.І., гурток «Голочка», Школьна Н.Д. «Барвисті візерунки», Троян М.-А.О. «Талановиті рученята»), дітлахи виготовляли новорічні сніжинки, оздоблювали ялинкові прикраси та розмальовували різноманітні вироби з солоного тіста.

Також на заході був присутній фотограф Павло Матога, який подарував незабутні враження від фотосесії.

Подарунки від Святого Миколая та смаколики від РЗ «Золотий Фазан» довершили справу, створивши незабутню, радісну атмосферу.

Висловлюємо подяку РЗ «Золотий Фазан» та особисто Лалі Давітітдзе за надане приміщення та смачні гостинці.

Показати ще
WordPress Lessons