НовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СТУДЕНТА

17 листопада має особливе значення для студентів всього світу, адже це – Міжнародний день студента. Це свято зближує та об’єднує молодих людей усього світу, бо це, насамперед, день студентської солідарності, що немає меж та кордонів. Студенти – це один із самих прогресивних верств суспільства в усі часи. Їх сміливість і відвага до постійного втілення новаторських ідей, тяга до справжніх ідеалів свободи не раз ставала взірцем до загального наслідування, надихаючи інших і виступаючи прикладом для майбутніх поколінь.
День студента – це день, коли студенти можуть трішки «побешкетувати», повеселитися, навіть іноді прогуляти пари. А згодом організовують урочистості, концерти, дискотеки.
Саме такий святковий настрій цього дня переповнював залу Комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради «Обухівський медичний коледж» (м. Українка), де згуртовано зібрались студенти для проведення заходу з нагоди відзначення Дня студента.
Завідувач сектору молоді та спорту Сергей Савченко від імені Обухівської районної державної адміністрації урочисто привітав студентство зі святом та нагородив грамотами та подарунками кращих студентів коледжу.
Показати ще
WordPress Lessons