КультураНовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

«Ми чуємо ваших рук тепло»

Погожого осіннього дня завітали до жителів села Перегонівка працівники Обухівської центральної районної бібліотеки та ансамбль української пісні «Намисто» Обухівського районного будинку культури з літературно-мистецькою композицією «Ми чуємо ваших рук тепло». Захід був присвячений поколінню людей, яке вистраждало під чорним крилом голодоморів, вистояло в кривавому пеклі Другої світової війни, відбудувало зруйновану війною державу і допомагає нам сьогодні творити наше майбутнє  – людям поважного віку.

Літні люди – це золотий фонд суспільства. Вони засвоїли весь попередній досвід людства, збагатили його своїм і передають наступним поколінням. Саме таких людей вшановували та нагороджували на честь ювілейних дат представники депутатського корпусу Обухівської районної ради та районної ради Ветеранів. Багато щирих, ніжних слів почули досвідчені, мудрі, добрі бабусі та дідусі. Від представників депутатів Верховної Ради ветерани отримали смачні солодощі.

З радістю, увагою, цікавістю слухали жителі Перегонівки зворушливі рядки української лірики і пісні про вічні цінності: батьківську любов, материнські руки, доброту та вдячність, любов до Батьківщини, вірність своєму народові. про людську осінь, яка як і природа, буває різною.

Щирими оплесками дякували розчулені ветерани організаторам свята та висловили їм свою вдячність і сподівання на нові зустрічі.

Показати ще
WordPress Lessons