КультураМолодь та спортНовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

СПАРТАКІАДА СЕРЕД ДОПРИЗОВНОЇ МОЛОДІ ОБУХІВСЬКОГО РАЙОНУ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

З метою формування почуття патріотизму, любові до свого народу, виховання громадянських почуттів і свідомості, формування прагнення до оволодіння військовими знаннями, відповідного рівня фізичної підготовки та витривалості, формування в молоді позитивної мотивації до виконання патріотичного обов’язку – захисту України, популяризації здорового способу життя та з нагоди святкування Дня захисника України, 17 жовтня 2018 року на  базі НВО «ЗОШ-ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 – Центр військово-патріотичного виховання та допризовної підготовки» м. Обухів відбувся І етап Всеукраїнської Спартакіади серед допризовної молоді у 2018 році, участь в якому взяли 8 команд Обухівського району та 6 команд міста Обухів, загалом 98 учасників.

Програма змагань складалася з наступних видів: стройова підготовка, вогнева підготовка, біг 100 м, метання гранати, силові вправи, кросова підготовка, смуга перешкод.

Особисті місця визначалися за кращими результатами у кожному виді програми серед усіх учасників змагань, загальнокомандні місця визначалися окремо серед команд м. Обухів та Обухівського району.

 

Призерами змагань серед навчальних закладів Обухівського району стали:

І –   команда КРАСНОСЛОБІДСЬКОГО НВК

ІІ –  команда КОЗИНСЬКОЇ ЗОШ

ІІІ – команда ГРИГОРІВСЬКОЇ ЗОШ

Команди призери нагороджені кубками, командними дипломами, особистими грамотами та подарунками. За кращі особисті результати з окремих видів спорту призери отримали грамоти, медалі та подарунки.

Показати ще
WordPress Lessons