НовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

17 жовтня Міжнародний день боротьби за ліквідацію бідності

Історія проведення Міжнародного дня боротьби з бідністю нерозривно пов’язана з датою 17 жовтня 1987 року. В той день більше ста тисяч чоловік зібралися на площі Трокадеро в Парижі, де в 1948 році була підписана Загальна декларація прав людини, щоб віддати данину пам’яті жертв убогості, насильства і голоду. Присутні заявили, що убогість є порушенням прав людини, і підтвердили необхідність спільними зусиллями добиватися дотримання цих прав.

Обухівський районний територіальний центр соціального обслуговування опікується саме такою категорією людей, які потребують підтримки зокрема матеріальної. Задля цього постійно проводиться співпраця з керівниками різних установ та організацій. Так вже стало традицією саме до цього дня керівник міськрайонного товариства Червоного Хреста України Баукова Г.М разом з Обухівським районним відділом освіти проводить благодійну акцію «5 картоплин». Зібрані овочі, фрукти та консервована продукція роздається всім потребуючим та знедоленим нашого району.

Територіальний центр вдячний усім, хто долучився до акції та поділився своєю працею та врожаєм. Бажаємо всім міцного здоров’я, миру і добробуту. Пам’ятаймо народну мудрість: краще давати, ніж брати!

Показати ще
WordPress Lessons