Вiддiл обслуговування громадян № 13 (сервiсний центр) управління обслуговування громадян Головного управлiння Пенсiйного фонду України у Київськiй областiНовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

17.09.2018 року в Обухівському об`єднаному управліні Пенсійного фонду України Київської області розпочато аудит ефективності оцінки організації внутрішнього контролю

17.09.2018 року в Обухівському об`єднаному управлінні Пенсійного фонду України Київської області розпочато аудит ефективності оцінки організації внутрішнього контролю за своєчасністю направлення та повнотою відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах за період з 01.01.2017 по 01.09.2018.

Керівник аудиторської групи – Шинкарьова І. С., заступник начальника управління внутрішнього аудиту та фінансового контролю – начальник відділу фінансового контролю.

До складу аудиторської групи входить Дубовик О. Є., головний спеціаліст відділу фінансового аудиту управління внутрішнього аудиту та фінансового контролю.

В ході роботи спеціалістами головного управління ПФУ у Київській області проведено опитування відвідувачів управління.

Скарг та зауважень щодо прийому громадян в управлінні не отримано.

 

Показати ще
WordPress Lessons