НовиниНовини ОбухівщиниОбухівська міськрайонна філія Київського обласного центру зайнятості

Легалізація зайнятості – крок назустріч Вашим працівникам

13 вересня 2018 року у приміщенні Обухівського міськрайонного центру зайнятості відбувся інформаційний семінар на тему: «Легалізація зайнятості – крок назустріч Вашим працівникам». На захід були запрошені інспектор праці-головний спеціаліст відділу праці та трудових відносин Управління соціального захисту населення ВК Обухівської міської ради Шемет Вікторія Юхимівна та 11 фізичних осіб-підприємців.

Захід відкрила директор Обухівського МРЦЗ Сніжана Назаренко, яка охарактеризувала ситуацію на ринку праці Обухівщини та розповіла про послуги, що надає служба зайнятості роботодавцям.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Катерина Покотилова прокоментувала окремі статті Закону України «Про зайнятість населення» та звернула увагу присутніх на механізми стимулювання роботодавців. А саме,  компенсацію єдиного соціального внеску, що актуально для малого бізнесу, та запросила присутніх скористатись сервісом служби зайнятості «Електронний кабінет  роботодавця».

Досить змістовною та цікавою була інформація інспектора праці Вікторії Шемет, питання до соціального партнера не закінчувались, вичерпні відповіді отримали всі.

Учасники заходу взяли участь у анкетному опитуванні задоволеності послугами державної служби зайняті.

Сподіваємось, що організовані службою зайнятості заходи, сприятимуть формуванню партнерських відносин з роботодавцями та покращенню ефективності та якості надання послуг

Показати ще
WordPress Lessons