Вiддiл обслуговування громадян № 13 (сервiсний центр) управління обслуговування громадян Головного управлiння Пенсiйного фонду України у Київськiй областiНовиниНовини ОбухівщиниОбухівська ДПІ ГУ ДПС у Київській області

Колегія та нарада

31 липня 2018 року відбулося засідання колегії Обухівської районної державної адміністрації. По питаннях погашення заборгованості з платежів до Пенсійного фонду України по Обухівському об’єднаному управлінню ПФУ Київської області за 1 півріччя 2018 року та про стан дотримання законодавства про працю страхувальниками, легалізації зайнятості та заробітної плати доповідала начальник Обухівського об’єднаного управління ПФУ Київської області Н.Василишина. 

В роботі колегії приймали участь виконуючий обов’язки голови Обухівської районної державної адміністрації Мошковський О.М., голова Обухівської районної ради Шушаков К.О., був запрошений на колегію перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Верещак В.М.  По цих питаннях було прийнято рішення щодо співпраці з органами місцевого самоврядування, територіальними органами ДФС України , ВДВС ГТУЮ України , ГУ держпраці у Київській області щодо наповнення бюджету ПФУ, 100% виконання планових завдань та зменшення заборгованості по платежах до ПФУ .

Після колегії відбулася нарада щодо визначення  спільних заходів направлених на зменшення заборгованості по ЄСВ, погашення заборгованості фізичними особами підприємцями за 2017 рік та 1 квартал 2018 року та виявлення фактів не офіційного оформлення найманих працівників та інші порушення законодавства про працю. В нараді приймали участь виконуючий обов’язки голови Обухівської районної державної адміністрації Мошковський О.М., перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Верещак В.М. ; начальник Обухівського об’єднаного управління ПФУ Київської області Н.Василишина;  виконуючий обов’язки начальника Обухівського МР ВДВС ГТУЮ у Київській області Гаврилюк О.С.; Кисарець Л.М. – головний державний інспектор з питань додержання законодавства застрахованих осіб, працевлаштування інвалідів, з питань дитячої праці та інших нормативно-правових актів управління з питань праці у Київській області; Назаренко С.А. – директор Обухівського МРЦЗ; Фокіна О.О. – начальник відділу погашення боргу Обухівського відділення ГУ ДФС у Київській області.

Показати ще
WordPress Lessons