АнонсиЕкологіяКультураМедицинаМолодь та спортНовини ОбухівщиниОсвіта та наукасоціальний захист населення

Олександр ГОМОН розпочав об’їзд територіальних громад Обухівщини

Сьогодні, 8 липня, з робочим візитом до Богуславської територіальної громади завітав голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр ГОМОН. Саме з Богуславщини наразі розпочато ініційований Олександром Вікторовичем ознайомчий об’їзд територіальних громад новоутвореного Обухівського району, який триватиме протягом місяця. У складі делегації на чолі з головою РДА Олександром ГОМОНОМ та головою районної ради Антоном Кармановим на виїзну координаційну нараду прибули керівники  структурних підрозділів Обухівського району ДСНС, прокуратури, податкової, поліції, СБУ, РТЦК СП (військовий комісаріат).

Зустріч розпочалася в залі засідань міськради під керівництвом Богуславського міського голови Віталія Хоменка за участі керівництва територіальної громади. Під час засідання обсудили нагальні питання стосовно наповнення бюджету, оподаткування, а також медичної, освітньої сфер, культури та туризму. Окремо йшлося про об’єкти, які можуть бути реалізовані  в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Протягом майже трьох годин були підняті також проблемні питання щодо роботи «Укрпошти», «Укртелекому», режиму роботи місцевого філіалу окружної прокуратури тощо.

Після засідання наради делегація побувала на заводі продтоварів та ознайомилася з туристичними об’єктами Богуслава.

Підсумовуючи свій візит, Олександр ГОМОН подякував за теплий прийом та екскурсію містом і зазначив, що всі озвучені питання прийняті до уваги, а загальні висновки і подальші дії будуть зроблені вже після об’їзду всієї новоутвореної Обухівщини.

Відео

Пресслужба Обухівської РДА

 

Показати ще
WordPress Lessons