Новини Обухівщини

Голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр ГОМОН відзначив кращих поліціянтів Обухівщини

Сьогодні з нагоди професійного свята Дня Національної поліції України відбулися урочистості, під час яких було відзначено тих, хто робить вагомий внесок у забезпечення миру і спокою у суспільстві. Представників поліції вітали начальник Обухівського районного управління поліції головного управління національної поліції в Київській області, полковник поліції Олег Петренко, голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр ГОМОН, голова Обухівської районної ради Антон Карманов, Обухівський міський голова Олександр Левченко, заступник Українського міського голови Агнеса Олкова-Міхницька.
Голова Обухівської РДА Олександр ГОМОН у своєму вітанні зазначив: «Професія працівника поліції – це професія мужніх, вольових та енергійних людей, які прагнуть справедливості і порядку, керуючись виключно Законом. Від імені районної адміністраціі, від імені жителів Обухівщини і від себе особисто бажаю Вам, Вашим рідним та близьким мирного неба, міцного здоров’я та успіхів у службі на благо Українського народу!». І представив до привітання депутатів Обухівської районної ради Степана Дойчука та депутата Київської обласної ради Сергія Левченка, які подарували декілька комплектів комп’ютерної техніки.
За сумлінне виконання службових обов’язків, значний особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю і правопорушеннями та з нагоди відзначення Дня Національної поліції України найкращих працівників поліції нагородили грамотами та подяками райдержадміністрації і районної ради.
На честь правоохоронців у день їх свята звучали пісенні дарунки від учасників художньої самодіяльності, кращих артистів району, а також заслуженого артиста України Павла Мрежука.
ПРЕС-СЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РДА
Показати ще
WordPress Lessons