Новини Обухівщини

Олександр ГОМОН провів нараду щодо стану здійснення оперативно-розшукових заходів у зв’язку з крадіжками телекомунікаційного кабелю та відновлення телефонного зв’язку

Сьогодні, 29 червня, голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр ГОМОН зібрав нараду у складі представників керівництва АТ «Укретелеком», районного управління поліції, слідчого відділу Обухівського РУП ГУНП та районного відділу охорони Нацполіції.

Учасники наради обсудили проблеми та нагальні питання щодо співпраці та охорони мереж. За словами начальника Обухівського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Київській  області Олега Петренка, на Обухівський район припадає близько 30% крадіжок кабелю з усієї Київщини і закликав власників мереж оперативно реагувати на випадки крадіжок та пошкоджень, що значно полегшить  роботу поліціянтів.

Голова Обухівської РДА Олександр ГОМОН, підбиваючи підсумки, наголосив на необхідності вжиття заходів щодо забезпечення безпеки телекомунікаційних мереж на території Обухівського району.

Нарада закінчилась на приємній ноті, що нарешті (майже через півроку) телефонний зв’язок в адмінбудівлі Обухівської РДА найближчими днями буде відновлено!

 

 

ПРЕС-СЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РДА

Показати ще
WordPress Lessons