Новини КиївщиниНовини Обухівщини

Обухівщина поповнилася 7-ма авто екстреної допомоги

24 червня, голова Київської ОДА Василь Володін презентував Обухівщині шість автомобілів спеціального призначення і з повним комплектом обладнання, якими поповнився автопарк екстреної допомоги. Сьоме авто наразі доукомплектовується і буде передане вже до 15 липня.
— Загалом ми передаємо 42 автомобілі усім центрам екстреної допомоги нашої області. Придбані вони за кошти державної субвенції через Міністерство охорони здоров’я.
У вересні обласна служба екстреної допомоги придбає ще 48 таких автомобілів. Це будуть також машини з комплектацією і обладнанням вищого класу «С». Таким чином ми повністю на всіх станціях екстреної допомоги Київщини оновимо автопарк, – зазначив Василь Володін.
Голова Обухівської РДА Олександр ГОМОН щиро подякував за такий подарунок для Обухівщини, але зауважив, що до складу новоутвореного Обухівського району входить 9 територіальних громад, а тому є потреба збільшити кількість медичного транспорту.
В ході зустрічі Олександр Вікторович продемонстрував готовність приміщення відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги лікарні та нового відділення гемодіалізу до прийому пацієнтів. Нагадаємо, що на нове відділення гемодіалізу було виділено кошти з бюджету Обухівського району та інвесторська допомога.
Прес-служба Обухівської РДА
Показати ще
WordPress Lessons