НовиниНовини Обухівщини

Миронівщина відзначила День поля-2021

    18 червня у Миронівському інституті пшениці ім. В.М.Ремесла відбувся ДЕНЬ ПОЛЯ – 2021, присвячений новим сортам пшениці миронівської селекції.
Почесними гостями на святі стали міський голова Віталій Савенко, голова Обухівської державної адміністрації Олександр ГОМОН, депутат Київської обласної ради Олена Шуст та інші.
«У народі недаремно мовиться, що хоч зерно і золотим родиться, але перетворити його на золото дуже непросто. Для цього треба мати золоті руки. І саме завдяки «золотим рукам» та мудрості аграріїв живе наше українське поле. Все змінюється в цьому світі, уряди приходять і уходять, укрупнюються і ростуть міста. А сільська праця, як і раніше, необхідна всім і кожному. Плодами праці сільських жителів користується кожна людина в нашій країні. А тому низький уклін всім трударям нашої багатоі землі!», – звернувся до присутніх на святі голова Обухівської районної державної адміністраціі Олександр ГОМОН.
    Більше 300 учасників взяло участь у традиційному червневому заході. Сюди з’їхалися агровиробники, представники науково-дослідних установ.
Для гостей заходу співав місцевий фольклорний колектив “Золота нива” та радували виступами юні таланти громади.
    Директор МІП Олександр Демидов вітав усіх присутніх, окреслив досягнення інституту, ділився планами на майбутнє і запросив побачити миронівські сорти на власні очі.
Показати ще
WordPress Lessons