Новини Обухівщини

Проведено міні-ярмарок вакансій

«Перші з честю!» та «Стань новим  обличчям  кордону!» – саме під такими гаслами сьогодні в Обухівській міськрайонній філії Київського обласного центру зайнятості для шукачів роботи проведено міні-ярмарок вакансій  за участю  заступника начальника відділу комплектування Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» Державної  Прикордонної служби України  Петра  Семенченка.

Петро Миколайович зазначив, що триває набір претендентів на військову службу за контрактом громадян, які пройшли професійно-психологічний відбір і відповідають установленим вимогам проходження військової служби. Він ознайомив присутніх зі специфікою роботи, особливостями прийому на службу, перевагами,  пільгами  та соціальними  гарантіями  для військовослужбовців та членів їх сімей.

ОКПП «Київ» ДПСУ запрошує на роботу інспекторів прикордонної служби, зв’язківців, програмістів, техніків, водіїв, фельдшерів, медичних сестер, санітарів, моряків та ін.

Присутні мали  змогу отримати вичерпні відповіді на всі поставлені  запитання: про умови та терміни контракту, розмір грошового забезпечення для осіб рядового та сержантського складу, можливості безкоштовного навчання в Національній академії Державної  Прикордонної  служби України ім. Б.Хмельницького та можливості кар’єрного росту,  соціальний  захист військовослужбовців.

Сьогоднішній  захід  показав,  що охороняти мир та спокій громадян, стояти на варті кордону – завжди було і є почесно та престижно для справжнього чоловіка. Тому запрошуємо  всіх  бажаючих спробувати  службу за контрактом як альтернативу звичайному працевлаштуванню.

 

Показати ще
WordPress Lessons