НовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

Обухівщина об’єднується в єдиний туристичний центр!

Сьогодні, 1 червня, в перший день літа, вся Обухівщина зібралась на круглий стіл задля створення єдиного туристичного центру.

«Я налаштований на те, щоб сьогоднішня наша зустріч вже завтра дала конкретні результати  і ми виробили реальний план дій для розвитку туризму Обухівщини!  Вважаю, що значимість туризму для нашого регіону і роль державного управління в становленні туристичної сфери до сих пір не знайшли адекватного відображення в реальних діях, а головне – в об’єднанні всіх гравців та учасників  туристичного ринку. Наша пропозиція: створити інтерактивний портал туристичних магнітів, а також допомогти у створенні й популяризації нових! І саме для того, щоб ми усі разом могли  дати потужний поштовх розвитку туризму Обухівщини, ми з вами й зібрались сьогодні», – розпочав зустріч голова Обухівської РДА Олександр ГОМОН.

Голова Обухівської райради Антон Карманов висловив свою підтримку й наголосив на економічній складовій розвитку туризму нашого району.

Начальник управління туризму Київської ОДА Анна Куценко підтримала усі туристичні починання Обухівщини.

Загалом, сьогодні виступило більше десяти топових фахівців України з підтримкою створення туристичного центру і порталу Обухівщини. Серед них:

– Степан Дойчук, віце-президент ГО «Асоціація розвитку спорту і туризму України»,

– Олександр Чорний, засновник школи готельного бізнесу, сертифікований бізнес-тренер за спеціалізацією «Сервісна стратегія та комунікація»,

– Наталя Гудкова, доцент Державної Екологічної Академії післядипломної освіти та менеджменту при Мінприроди України, сертифікований тренер «Interprete Europe» (Європейська асоціація з інтерпретації спадщини) з презентацією,

– Олена Артюшенко, краєзнавець, директор мистецького центру, автор та співавтор тематичних маршрутів,

– Гідесса Пані Олена, розробник гастротурів (Гільдія гідів-перекладачів),

– Наталія Пірогова, голова Гільдії Гідів,

– Наталія Коваль, арт-директор Парку «Київська Русь»,

– Лора Савчук, бренд-менеджер, дизайнер,

– Тетяна Шевченко, співзасновник Асоціації равлиководів Украіїни.

 

Наразі представники усіх 9 ОТГ, що входять до складу новоутвореного Обухівського району, висловили бажання об’єднатися в єдиний потужний туристичний центр і приймати туристів на новій, підлаштованій під сучасні вимоги туриста, Обухівщині!

 

Прес-служба Обухівської РДА

Приме включення

 

Показати ще
WordPress Lessons