КультураНовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

Обухівська РДА заручилася підтримкою Київської облдержадміністрації у сфері туризму

Сьогодні, 25 травня, відбулася робоча зустріч щодо налагодження співпраці у сфері туризму між Обухівщиною та управлінням туризму Київської обласної державної адміністрації.

У ході зустрічі завідувач сектору інформаційної діяльності Лія Корнієнко та начальник управління туризму КОДА Анна Куценко  обговорили перспективи співпраці та подальшого розвитку туризму Обухівського району – і як окремого туристичного кластеру, і як цікаву дестинацію для включення в тематичні маршрути Київщиною. Зокрема, на зустрічі також була присутня директор Асоціації равлиководів України Тетяна Шевченко, яка представляє равликову ферму, як точку дегустації по маршруту гастротурів Обухівським районом у складі Київщини.

Наразі, 1 червня саме за ініціативи голови Обухівської РДА Олександра Гомона відбудеться круглий стіл щодо стану, перспектив та розвитку туристичної сфери Обухівщини за участі голів територіальних громад та керівників відповідних відділів, структурних підрозділів і учасників туристичного ринку із залученням топових фахівців України!

Зі свого боку Анна Куценко запевнила, що управління туризму Київської обласної державної адміністрації підтримає усі починання Обухівської РДА, і громада відчує покращення від такої співпраці.

*Анонс щодо круглого столу «Стан, перспективи та розвиток туристичної сфери Обухівщини» – в наступній публікації. Слідкуйте за нашими новинами на офіційному сайті. Отримуйте інформацію з першоджерел.

 

Прес-служба Обухівської РДА

 

 

 

Показати ще
WordPress Lessons