НовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

Голова Обухівської РДА виїхав з робочим візитом по району

22 квітня голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр Гомон здійснив робочу поїздку до Богуславської та Ржищівської ОТГ. У ході робочої поїздки очільник району обговорив із головами ОТГ стан та перспективи соціально-економічного розвитку територій, що увійшли до новоутвореного Обухівського району, пріоритетні завдання на найближчий час.

Також було обговорено ряд питань – впровадження процесів децентралізації, медичної та освітньої реформ, наповнення бюджету тощо. 

Керівник району також відвідав відділ поліції та прокуратури Богуславської ОТГ, поцікавився проблемами та рівнем забезпечення безпеки громадян на території ОТГ, обговорив шляхи подальшої співпраці з питань забезпечення громадського порядку, безпеки громадян на території новоствореного району, забезпечення виконання повноважень в умовах адміністративно-територіальної реформи.

По закінченню робочої поїздки Олександр Гомон зазначив, що районна та місцеві влади Обухівського району мають виконати чимало завдань щодо покращення інфраструктури району та життя громадян і розпочинати потрібно вже сьогодні.

Показати ще
WordPress Lessons