НовиниНовини Обухівщини

Виїзні прийоми на віддалених робочих місцях відділу обслуговування громадян №13 (сервісний центр)

9 березня 2021 року відповідно до Угоди між Козинською селищною радою та Головним управлінням Пенсійного фонду України у Київській області з надання адміністративних послуг у сфері пенсійного забезпечення громадян проведено прийом громадян на віддаленому робочому місці – в центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) Козинської об’єднаної територіальної громади, спеціалістом відділу обслуговування громадян №13 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Наталією Гайвак. Прийнято 5 громадян.

Прийом на віддаленому робочому місці Фонду – в ЦНАП Козинської селищної ради буде проводитися в другий вівторок щомісяця з 08.00-до 12.00 години за адресою: смт. Козин, вул. Партизанська, 2 з дотриманням карантинних заходів.

 На прийом можна записатися по телефону (04572) 5 36 31.

09.03.2021 та 11.03.2021 проведено виїзні прийоми на віддаленому робочому місці відділу – в центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) Української міської ради – спеціалістом відділу Оленою Кравченко. Прийнято 37 громадян.

На прийом звертаються громадяни з питань призначення та перерахунку пенсій, автоматичного призначення пенсії, реєстрації на вебпорталі ПФУ, замовлення пенсійного посвідчення, видачі довідок та інших питаннях згідно переліку надання послуг.

На прийом громадян в Центрі надання адміністративних послуг Української міської ради, який проводиться за адресою: м. Українка, площа Шевченка, 1 перший поверх, кімната №7, вівторок та четвер щотижня можна записатися за телефоном (04572) 7 54 15 або в спеціаліста ЦНАПу при вході в приміщення Української міської ради.

Показати ще
WordPress Lessons