НовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

24 лютого стартує кадровий відбір майбутніх державних реєстраторів

Упродовж найближчих двох тижнів відбудеться справжній кадровий «марафон» для майбутніх державних реєстраторів: тестування на знання законодавства у двох основних напрямах державної реєстрації – бізнесу та нерухомості – проводитиметься для 12 груп претендентів упродовж 5 днів: 24 і 26 лютого та 1, 3, 5 березня цього року. До складання тестування було допущено 206 претендентів.

«Як і планували, з 2021 року ми вирівнюємо графік проведення тестування для майбутніх державних реєстраторів. Якщо епідеміологічна ситуація в Україні не буде погіршуватися, маємо намір проводити кадровий відбір з періодичністю раз на два-три місяці.

Раджу кандидатам ще раз повторити положення базових, спеціальних та профільних законів та нормативно-правових актів, ретельно підготуватися і не хвилюватися. Пам’ятайте, що належна підготовка, впевненість у своїх знаннях, уважність при наданні відповідей та дотримання всіх протиепідемічних заходів — це гарантія успішного і безпечного для здоров’я проходження тестування», – наголошує заступник Міністра юстиції з питань державної реєстрації Ольга Оніщук.

Кожен запрошений на тестування кандидат має пред’явити оригінал паспорта громадянина України і повинен дотримуватись протиепідемічних заходів: обробити руки дезінфікуючими засобами перед входом до приміщення, обов’язково перебувати у респіраторі або захисній масці, тримати соціальну дистанцію. При цьому члени робочої групи з проведення тестування Мін’юсту можуть попросити тимчасово зняти захисну маску для підтвердження особи.

Особам, які проходять тестування, забороняється користуватися додатковими електронними приладами, підручниками, навчальними посібниками, іншими матеріалами, а також спілкуватися один з одним. У разі порушення вказаних вимог здобувач буде відсторонений від проходження тестування і вважатиметься таким, що не пройшов цього кваліфікаційного випробування.

Нагадаємо, що тестування на знання законодавства для охочих здійснювати функції державного реєстратора відбудеться у приміщенні Міністерства юстиції України за адресою: м. Київ, вул. Січових Стрільців, 73 (Мармурова зала).

Дата, час та перелік осіб (по групам), які запрошуються на тестування: https://minjust.gov.ua/m/testuvannya-lyutiy-2021

Зразок тестових питань та технічні завдання у формі таксономії: https://minjust.gov.ua/m/pro-viznachennya-profesiynoi-kompetentnosti-osib-yaki-mayut-namir-vikonuvati-funktsii-derjavnogo-reestratora-informatsiya-rozdilu-onovlyuetsya

Бажаємо претендентам успішного тестування!

Показати ще
WordPress Lessons