КультураНовиниНовини Обухівщини

15 лютого 2021 року в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав

Час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади вірності військовому обов’язку, що продемонстрували тисячі синів і дочок України, яким довелося нести нелегку військову службу в горах Афганістану.

Подвиги учасників бойових дій – це та велика і велична правда історії, яку не спотворити і не перекреслити жодними змінами у сучасному мінливому світі. Це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.

Сьогодні, 15 лютого в м. Обухів біля  пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся захід присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-й річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

В заході взяли участь керівники району – Гомон Олександр Вікторович – голова Обухівської районної державної адміністрації, Сваричевський Ярослав Володимирович – перший заступник голови Обухівської районної державної адміністрації, Левченко Олександр Миколайович – Обухівський міський голова, учасники бойових дій на території інших держав та громада району і міста.

Присутні подякували воїнам, які виконували свій інтернаціональний обов’язок в Афганістані. Перед світлою пам’яттю загиблих воїнів-інтернаціоналістів які не дожили до сьогоднішнього дня всі присутні схилили голови і вшанували їх  хвилиною мовчання.

Низький уклін вам, здоров’я, благополуччя, затишку вам і вашим родинам. Світла пам’ять загиблим, які до останнього виконали свій військовий обов’язок! Віри та надії, впевненості та перемог усім нам!

Показати ще
WordPress Lessons