АнонсиНовиниНовини Обухівщини

Про оголошення громадських слухань проєкту Детального плану території земельної ділянки для індивідуального садівництва в межах Трипільської сільської ради (за межами населеного пункту) Обухівського району Київської області

На підставі Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та розпорядження голови Обухівської районної державної адміністрації від 29.12.2018 № 635, розроблено детальний план території земельної ділянки для індивідуального садівництва в межах Трипільської сільської ради (за межами населеного пункту) Обухівського району Київської області.

Замовником розроблення детального плану території виступає Обухівська районна державна адміністрація.

Розробник містобудівної документації – фізична особа-підприємець Мірвода Наталія Володимирівна.

Ознайомитися з матеріалами проєкту містобудівної документації можливо з 04.01.2021  по 04.02.2021, під час його прилюдного експонування, в робочі дні з 10.00 години до 12.00 години в приміщенні райдержадміністрації, за адресою: вул. Малишка, 10, м. Обухів, (каб. № 30).

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій громадськості – Інна Задорожня (виконувач обов’язків начальника відділу містобудування і архітектури Обухівської райдержадміністрації, головний архітектор району).

Відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою КМУ від 25.05.2011 № 555 Обухівською районною державною адміністрацією з 05.02.2021 буде проведено процедуру розгляду та врахування пропозицій громадськості під час розроблення детального плану території земельної ділянки для індивідуального садівництва в межах Трипільської сільської ради (за межами населеного пункту) Обухівського району Київської області.

Це повідомлення є підставою для подання пропозицій до проєкту містобудівної документації, які приймаються до 05.01.2021 з понеділка по п’ятницю з 10.00 години до 12.00 години в приміщенні райдержадміністрації, каб. № 30.

Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді (із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил).

Пропозиції подані після 04.02.2021, розглядатись та прийматись не будуть.

За результатами розгляду пропозицій 05.02.2021 о 10.00 годині будуть проведені громадські слухання за адресою: м. Обухів, вул. Малишка, 10, третій поверх, актова зала.

ДПТ ПЗ Трипілля Михайлов

5 Схема інженерних мереж А2

4 Вертикальне планування А2

3 Проектний план А2

1 Схема розташування в Обухівському районі А3

2 Існуючий стан А2

Показати ще
WordPress Lessons