МедицинаНовиниНовини Київщини

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»: ПРОДОВЖУЄТЬСЯ КАПРЕМОНТ ПРИЙМАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ МИРОНІВСЬКОЇ ЦРЛ

В рамках Програми Президента України «Велике будівництво» продовжується капітальний ремонт приймального відділення Миронівської центральної районної лікарні на Київщині.

В існуючій 5-ти поверховій будівлі на 1-му поверсі лікувального комплексу проводиться капітальний ремонт фасаду діючого приймального відділення екстреної медичної допомоги.

Згідно з проєктом в приймальному відділенні влаштовано відділення екстреної медичної допомоги (відділення допомоги «Emergency») з відповідним обладнанням, що дає змогу мешканцям Миронівського району отримати якісну медичну допомогу, а лікарям провести хворим необхідні обстеження, своєчасно встановити діагноз, при необхідності розпочати лікування, а також розпочати якнайшвидше передопераційну підготовку.

Роботи з реконструкції виконано на 95% відповідно до запланованого графіку робіт. Завершити об‘єкт планується до кінця 2020 року.

Вартість проєкту становить 1,7 млн грн. Кошти передбачено за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів з реконструкції та капітального ремонту приймальних відділень опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах.

Повідомляє пресслужба КОДА.

Показати ще
WordPress Lessons