КультураНовиниНовини Обухівщини

День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят у новітній історії України. Воно приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Цього дня вшановується патріотизм і мужність громадян, які восени 2004-го та в листопаді 2013 – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів Української держави та її європейського вибору.

Україна вже заплатила високу ціну за те, що обрала свободу. З вини російського агресора на сьогодні також втрачено тисячі українців, які загинули обороняючи мирне життя, незалежність і територіальну цілісність України.

Щоб вшанувати  пам’ять про Героїв Небесної Сотні в День Гідності та Свободи поклавши квіти до пам’ятника загиблого Героя  Небесної сотні Володимира Чаплінського  прийшли голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр Вікторович Гомон та Обухівський міський голова Олександр Миколайович Левченко.

Пам’ятаймо, що без глибокого усвідомлення таких цінностей, як свобода та гідність, неможливо побудувати успішну Українську державу, за щасливе прийдешнє якої і досі гинуть наші співвітчизники.

З нагоди Дня Гідності та Свободи Обухівська районна державна адміністрація бажає всім мирного неба над українською землею, добробуту й злагоди в українських родинах.

 

Слава Україні! Слава Героям!

Показати ще
WordPress Lessons