КультураНовиниНовини Обухівщини

Вітання з нагоди Дня захисника України!

Прийміть щиросердні вітання з нагоди Дня захисника України!
Глибокі традиції вшанування захисників рідної землі у день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці сягають ще козацьких часів. Богородиця стала Покровителькою для всіх українських воїнів.
Під її захист стають і герої сьогодення. Це свято увібрало в себе багаті і славні традиції, мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Боронити батьківську віру, благословенний край своїх славних пращурів, сини і дочки України завжди вважали своїм святим обов’язком. Це також день пам’яті та пошани тих, хто впродовж століть боровся за свою землю і відстоював суверенітет України після здобуття нею незалежності.
Тернистим був шлях до волі. За неї боролися ті, хто є гордістю нашого народу, адже і сьогодні українські воїни, ризикуючи своїм життям, відстоюють незалежність та суверенітет України у війні з російським агресором, аби ми жили в мирі і безпеці.
День захисника України є особливим для тих, хто зі зброєю в руках боронить нашу землю на сході України, не дає ворогу втілити свої плани та роз’єднати український народ. Усвідомлюючи своє високе призначення – охороняти життя та мирну працю свого народу, сьогоднішнє покоління героїв сучасної історії України бере приклад із своїх попередників. Адже любов до рідної землі та батьківської хати, повага до українських традицій та рідної мови передалася їм у спадок та ні за яких обставин не можуть бути знеціненими.
Шановні захисники! Дякуємо вам за відданість Україні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною! Україна пишається своїми патріотами, пам’ять про них навічно залишиться прикладом щирої любові до України в наших серцях і думках.
Бажаємо вам і членам ваших родин міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів у повсякденному житті Слава Україні! Слава її героям! 💛💙
Показати ще
WordPress Lessons