НовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

ВІДКРИТТЯ СПОРТИВНИХ МАЙДАНЧИКІВ

Напередодні Дня фізичної культури і спорту України 11 вересня 2020 року в с. Григорівка на території Григорівської загальноосвітньої школи відбулося відкриттям нового спортивного майданчика зі штучним покриттям, який забезпечить суттєве зростання охоплення дітей та молоді регулярними заняттями фізичною культурою і спортом. Адже, спорт є запорукою здоров’я.

На виконання Київської обласної програми розвитку фізичної культури та спорту «Київщина спортивна» на 2017-2020 роки, Київською обласною державною адміністрацією було передано спортивне обладнання та технологічні комплектуючі для облаштування спортивних майданчиків для 3 опорних закладів Обухівського району: Григорівської ЗОШ, Старобезрадичівської ЗОШ та Трипільської ЗОШ. На облаштування спортивних майданчиків були використані кошти районного та місцевих  бюджетів.

Захід відбувся за участю голови Обухівської районної державної адміністрації Олександра Гомона,  начальника управління фізичної культури та спорту Київської обласної державної адміністрації Сергія Тимофєєва.

Спорт робить людей сильнішими фізично та морально, націлює на перемоги у житті. А діти, сильні тілом та духом – це запорука успішного майбутнього нашої країни!

Показати ще
WordPress Lessons