НовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

Допомога по частковому безробіттю

Роботодавці, які припиняли свою діяльність у період карантину, ще можуть подати заяву на отримання допомоги по частковому безробіттю на своїх працівників, а також на себе.

Загалом станом на 13 липня 2020 року  252  роботодавці  Обухівщини подали заяви до Обухівської міськрайонної філії на допомогу по частковому безробіттю у період карантину.

На сьогодні  прийнято 217 позитивних рішень щодо виділення коштів для здійснення виплат допомоги по частковому безробіттю, з них 196   – це ФОПи, які не мають найманих працівників та 21 роботодавцю   для здійснення виплат допомоги 144 працівникам. Ще 25 роботодавців очікують рішення комісії.

Нагадуємо, що виплати по частковому безробіттю можуть отримати представники малого, середнього бізнесу, а також і фізичні-особи підприємці, які не мають найманих працівників.

Допомога доступна для тих роботодавців, які: зупинили або ж скоротили свою діяльність через карантин; сплачували ЄСВ упродовж 6 місяців, що передують даті зупинення чи скорочення діяльності та звернулись до центру зайнятості за місцем сплати ЄВ упродовж 90 днів з моменту зупинення чи скорочення діяльності.

Консультацію щодо отримання допомоги по частковому безробіттю  можна    отримати в Обухівській міськрайонній філії Київського ОЦЗ

за телефоном (04572) 5-36-73, 5-36-72 та 5-36-71.

 

Показати ще
WordPress Lessons