НовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

День національної поліції

В Україні 4 липня відзначається День національної поліції. Його запроваджено згідно з Указом Президента від 4 квітня 2018 року. День поліції це професійне свято для багатьох правоохоронців — кримінальної, патрульної, поліції спеціального призначення, дорожньої поліції.
Привітати із професійним святом поліцейських до Обухівського районного відділу національної поліції завітали голова Обухівської районної державної адміністрації О. В. Гомон, заступник Обухівського міського голови В.І. Рогоза та представники Української міської ради.
Під оплески колег кращі з кращих отримали відзнаки та квіти. Шановні поліцейські та працівники Національної поліції! Щиро вітаємо Вас із професійним святом!
Ви пов’язали своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – служити суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку, а також надання допомоги тому, хто її потребує.
Приємно відзначити, що у повсякденній роботі Ви демонструєте високий професіоналізм, мужність, відданість справі, Присязі та службовому обов’язку, при цьому залишаєтеся неупередженими та об’єктивними.
Зичимо Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, мирного неба над головою, благополуччя та злагоди. Хай у Ваших оселях завжди панує добробут і сімейний затишок.
Показати ще
WordPress Lessons