МедицинаНовиниНовини КиївщиниНовини Обухівщини

День медика

День медичного працівника

Минулого тижня українські медики відзначили професійне свято – День медичного працівника. Професія медика вимагає особливого покликання і дару допомагати людям, адже успішно лікувати людей дано далеко не кожному.

День медичного працівника в Україні щорічно відзначається у третю неділю червня. Цього дня лікарі, медсестри та санітари традиційно приймають вітання від пацієнтів, близьких і знайомих, колег і керівників.

До Обухівської центральної районної лікарні та стоматологічної поліклініки району з відзнаками, нагородами та квітами, для привітання медичних працівників з професійним святом, завітали і керівники Обухівського району, які подякували медикам за врятовані життя, витримку, стійкість та  сумлінну працю. Побажали добра, успіху, здоров’я та сімейного затишку.

Дорогі медпрацівники, бажаємо вам міцного здоров’я, тому що і наше здоров’я в цьому випадку буде під вашим надійним захистом! Щастя вам і вашим родинам! І звичайно ж успіхів у роботі, тому що від цього залежить швидкість нашого одужання!

Показати ще
WordPress Lessons