Молодь та спортНовини Обухівщини

ПИШЕМО РАЗОМ ПРОГРАМУ «МОЛОДЬ КИЇВЩИНИ»

ПИШЕМО РАЗОМ ПРОГРАМУ «МОЛОДЬ КИЇВЩИНИ»

на 2021-2025 роки

 Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації запрошує всіх бажаючих долучитися до розробки проєкту цільової програми «Молодь Київщини» на 2021-2025 роки.

Одним з перших етапів процесу розробки нової програми є акумуляція думок, пропозиції та бачення людей, які професійно займаються молодіжною політикою у громадському чи державному секторі, долучити до ініціатив волонтерів та, безпосередньо, молодих людей, які беруть участь у проєктах та заходах з реалізації молодіжної політики на Київщині.

З цією метою закликаємо активну молодь, представників інститутів громадянського суспільства, осіб, які працюють з молоддю, та посадовців, які реалізують державну молодіжну політику долучитися до анкетування.

Анкета знаходиться за посиланням: https://cutt.ly/EyiUoPZ

Форма буде доступна для заповнення до 31 травня 2020 року.

Ознайомитися з комплексною програмою підтримки та розвитку молоді Київської області на 2015-2020 роки «Молодь Київщини», затвердженою рішенням Київської обласної ради від 26.03.2015 № 915-47-VI, можна за посиланням: https://cutt.ly/tyiUyrb

Результати опитування будуть узагальнені, оприлюднені та використані при розробці проєкту програми. Проєкт цільової програми «Молодь Київщини» на 2021-2025 роки буде презентовано для публічного обговорення з усіма зацікавленими сторонами.

НОВА ПРОГРАМА НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ КИЇВЩИНИ до 2025 року.

Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації розпочинає процес розробки проєкту обласної цільової програми національно-патріотичного виховання Київщини до 2025 року, у зв’язку з закінченням терміну дії програми національно-патріотичного виховання в Київській області на 2017-2020 роки.

Надзвичайно важливим є зібрати думки, пропозиції та бачення людей, які професійно займаються національно-патріотичним вихованням у громадському чи державному секторі, долучати до ініціатив волонтерів та, безпосередньо, молодих людей, які беруть участь у проєктах та заходах, щодо нової програми.

Запрошуємо активну молодь, представників інститутів громадянського суспільства, осіб, які працюють у напрямку національно-патріотичного виховання, долучитися до анкетування.

Анкета знаходиться за посиланнямhttps://cutt.ly/FyiUHhg

Форма буде доступна для заповнення до 31 травня 2020 року.

Ознайомитися з програмою національно-патріотичного виховання в Київській області на 2017-2020 роки, затвердженою рішенням Київської обласної ради від 19.05.2017 № 316-14-VII, можна за посиланням: https://cutt.ly/4yyikgA

Результати опитування будуть узагальнені, оприлюднені та використані при розробці проєкту програми.

Проєкт обласної цільової програми національно-патріотичного виховання Київщини до 2025 року буде презентовано для публічного обговорення з усіма зацікавленими сторонами.

 

Показати ще
WordPress Lessons