Новини Обухівщини

Повідомлення

Обухівською районною державною адміністрацією Київської області, на підставі Розпорядження №37 від 24 січня 2018 року, №189 від 10 квітня 2018 року, №492 від 19 грудня 2019 року, проводиться розробка містобудівної документації «Детальний план території під розміщення кладовища в адміністративних межах Козинської селищної ради (за межами населеного пункту) Обухівського району Київської області».

Основною метою розробки є необхідність створення нового кладовища для потреб територіальної громади смт. Козин, визначення функціонального призначення, даної території, її просторової композиції, параметрів будівництва на ній.

Замовником містобудівної документації є Обухівська районна державна адміністрація Київської області.

Розробником – ФО-П Мірвода Наталія Володимирівна.

Відповідно до абзацу другого частини першої ст.19 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності” детальний план розробляється з метою визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації кварталу, мікрорайону, іншої частини території населеного пункту, призначених для комплексної забудови чи реконструкції, та підлягає стратегічній екологічній оцінці. Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки, відповідно до частини 4 ст.10 Закону України “Про стратегічну екологічну оцінку” оприлюднюються шляхом розміщення на офіційному веб-сайті з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості.

 

 

Показати ще
WordPress Lessons