Новини ОбухівщиниОсвіта та наука

КУДИ ПІТИ НАВЧАТИСЯ?

21 лютого 2020 року фахівці Обухівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості за сприяння відділу освіти, молоді та спорту Обухівської районної державної адміністрації та ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат» провели масовий профорієнтаційний захід для майже 100 випускників шкіл району.

Метою заходу було проінформувати випускників про особливості вступної кампанії 2020 року.  Зокрема, було презентовано Інженерно-хімічний факультет, який готує висококваліфікованих фахівців для целюлозно-паперової галузі.

Романія Черьопкіна – викладач кафедри екології та технології рослинних полімерів Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» наголосила, що випускники кафедри мають необхідні теоретичні та практичні навички технологій виробництва целюлози, паперу та картону, переробки макулатури та гофровиробництва, які вони мають змогу застосувати на одному з найбільших в України підприємств, яке виготовляє вироби з целюлози – ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат», який розташований саме в Обухові.

Нагоду презентувати одне з найпотужніших підприємств Обухівщини мала заступник начальника відділу кадрів ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат» Інна Дикова, яка ознайомила школярів з історією підприємства, технологією виробництва та умовами праці. Зокрема, Інна Миколаївна зазначила, що ПрАТ «ККПК» гарантує гідну заробітну плату, медичне страхування за рахунок комбінату та можливість кар’єрного росту.

Перевагою для вступу саме на цей факультет є те, що отримавши вищу освіту, кваліфіковані спеціалісти повертаються працювати до рідного краю підвищуючи конкурентоспроможність підприємства на ринку України та за її межами.

Показати ще
WordPress Lessons