Новини ОбухівщиниОбухівська ДПІ ГУ ДПС у Київській області

Засідання «круглого столу» в Обухівському управлінні

В Обухівському управлінні ГУ ДПС у Київській області відбулось засідання «круглого столу», учасники якого обговорили  основні новації в податковому законодавстві 2020 року.

На заході були присутніми представники юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців.

Заступник начальника управління-начальник відділу оподаткування юридичних осіб Світлана  ДУБЕНЕЦЬ знайомила учасників з основними змінами, а саме: з 1 лютого 2020 року введено в дію новий Порядок зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування та Порядок розгляду скарги щодо рішення про відмову в реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних. Наголосила, що з                 1 січня 2020 року набули чинності зміни у формі податкової звітності по ПДВ і  зміни до податкової декларації з податку на прибуток.

Також, заступник начальника управління детально зупинилася на основних змінах щодо сфери застосування РРО. Запросила суб’єктів господарювання залучатися до тестування програмних РРО, проінформувавши їх де можна здійснити запис на тестування. В свою чергу учасники засідання висловили свої міркування з приводу того, що у віддалених пунктах району доволі часто відсутній інтернет – зв’язок, що унеможливить передачу чеків на фіскальний сервер податкової служби.

Учасники «круглого столу» дякували працівникам Обухівського управління за отриману інформацію, здобуту під час заходу та друковану продукцію.

 

 

Обухівське управління

Показати ще
WordPress Lessons