НовиниНовини Обухівщинисоціальний захист населення

Добігли до свого завершення новорічно-різдвяні свята, але магія Новорічного та Різдвяного дива залишиться у наших серцях на цілий рік!

161 дитина Обухівського району завдяки адресним візитам працівників Обухівського районного центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді відчули радісну атмосферу свят, отримали солодкі новорічні подарунки з частинкою уваги та тепла дорослих. В січні 2020 року в Обухівському районі працівниками центру було проведено 7 майстер-класів під назвою «Різдвяний янгол» приурочених Різдвяним святам для дітей, які мають потребу у спілкуванні та увазі з боку дорослого. Охоплено більше ста дітей. Ціллю даних заходів було – розпалити в дітях любов до традицій святкування Різдва, залучити до сімейної традиції співати народні колядки, створити простір для неформального затишного спілкування під час творчого процесу, зародити в серці дитини віру у щирість стосунків та добро.

Під час проведення майстер-класу діти жваво долучалися до роботи, весело реагували на досягнутий результат та з цікавістю слухали про традиції святкування різдвяних свят в Україні. Підспівували знайомі колядки та уважно слухали незнайомі. Працівники та діти отримали масу позитивних емоцій від спілкування один з одним. Діти щиро дякували наприкінці зустрічі та просили завітати працівників центру ще багато разів.

Висловлюємо щиру подяку приватному підприємцю Аліні Дрозд у допомозі забезпечення матеріалами для майстер-класу, а також дякуємо за допомогу в організації сільським радам Григорівки та Германівки, керівництву Краснослобідського навчального закладу та КЗ КОР «Трипільського навчально-реабілітаційного центру».

Показати ще
WordPress Lessons