НовиниНовини Обухівщинисоціальний захист населення

День Святого Миколая – дуже важливе свято для дітлахів!

Цей день наповнений дивом, добром, радістю, а головне благословенням! А ще Святого Миколая називають Чудотворцем, бо він приходить у кожну господу з миром і дарунками та творить ЧУДО…. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з’являється вночі та кладе під подушку такі бажані гостинці.

Наслідуймо добро і вчинки Миколая! Нехай воно буде для нас святом Милосердя, Доброти, Прощення та Любові до ближніх!

Під таким гаслом, 19 грудня 2019 року проходило свято «На радість дітям Миколай іде по світу» для дітей соціально – незахищених категорій. У святково прибраній залі РЗ «Біля ставу», двері якого радо відкрила Світлана Кравець, дітей зустрічали герої новорічної казки «Рукавичка на сучасний лад». Після чого, діти брали участь у рухливих забавах, а саме: ігри, флешмоби та танці. Свято було наповнене новорічними піснями та гуморесками. Концертну програму було проведено завдяки зусиллям учнів Григорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

А під час майстер-класів, які підготували керівники гуртків Обухівського районного центру творчості дітей та юнацтва Світлана Рудик, Наталія Топчій, Наталія Школьна та Ірина Богданець, дітлахи виготовляли новорічні прикраси для ялинок та розмальовували різноманітні вироби.

Завдяки Ярославу Василиді «Royal Burger Bakery» та Тетяні Шавловій «Fruit Berry» діти мали змогу поласувати креативним обідом та незвичними смаколиками.

В кінці свята дітлахи отримали новорічні, святкові та довгоочікувані подарунки від Святого Миколая.

Показати ще
WordPress Lessons