НовиниНовини Уряду України

Інформаційний дайджест новин Кабінету Міністрів України

Е-кабінет забудовника ліквідує корупцію у сфері будівництва, – Олексій Гончарук
«Відтепер українці мають доступний і зручний електронний сервіс, який унеможливлює хабарі та договорняки при оформленні документів на мале будівництво. Це дійсно позитивний результат, адже минулого року майже 50% заявок отримали відмову», – наголосив Прем’єр-міністр Олексій Гончарук.
Оксана Коляда відвідала КП «Центр учасників бойових дій» Сумської міської ради
«Центр дійсно дуже зручний, адже тут надають цілий спектр послуг – від адміністративних до навчальних та розважальних. Все це знаходиться в межах одного зручного майданчика, який до того ж має гарний ремонт та укомплектований сучасним обладнанням», – зауважила Міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.
Нова митниця переходить до надання швидких і зручних послуг, – Максим Нефьодов
Сьогодні на пункті пропуску «Краковець-Корчова» запрацював сканер для вантажних транспортних засобів та контейнерів, запуск якого відбувся за дорученням Прем’єр-міністра Олексія Гончарука.
Кількість українців, добре поінформованих про НАТО, зросла на 6 відсотків, – Олег Наливайко
Дослідження проводилось у рамках реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2019 рік.
Національна поліція просить негайно повідомляти на лінію 102 про гральні заклади
Наразі створено 715 мобільних груп, до складу яких входять працівники слідчих підрозділів, а також Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції. Мобільні групи постійно здійснюють моніторинг, а також превентивні заходи щодо виявлення незаконного грального бізнесу.
Науковці з України та Польщі спільно працюватимуть над 15-ма науковими проектами у 2020-2021 роках
Перелік був затверджений під час засідання Спільної комісії з питань співробітництва в сфері науки і технологій 23 грудня у Варшаві. Проекти стосуватимуться нових технологій та матеріалів, екології, енергоефективності, наук про життя, покращення обороноздатності тощо.
Антон Дробович: В основі суспільної комунікації має лежати відповідальний діалог з взаємною повагою сторін
«Саме так ми долатимемо радянську спадщину комунікації через монолог і гасла та сприятимемо осмисленню історичних подій, важливих для української ідентичності», – зазначив новопризначений очільник УІНП Антон Дробович.
Показати ще
WordPress Lessons