НовиниНовини Уряду України

Інформаційний дайджест новин Кабінету Міністрів України

Олексій Гончарук обговорив із Прем’єр-міністром Грузії розвиток транспортного коридору Балтійське-Чорне-Каспійське море
13 грудня Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук зустрівся з Прем’єр-міністром Грузії Ґіорґі Ґахарія в рамках його офіційного візиту до України. В ході зустрічі глави українського та грузинського урядів обговорили питання посилення двостороннього співробітництва, зокрема у сфері торгівлі.
Україна не дозволить нікому і нічому зашкодити стратегічному партнерству з США, – Дмитро Кулеба
Вашингтон налаштований на подальший розвиток відносин з Україною, переконаний за результатами візиту до Сполучених Штатів Америки Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.
Україна та Республіка Білорусь розширюють торговельно-економічне співробітництво
Відбулося 27 засідання Міжурядової українсько-білоруської змішаної комісії з питань торговельно-економічного співробітництва, у межах якого проведено зустріч Співголів національних частин зазначеної Комісії та пленарне засідання.
Альона Бабак: Завдання на наступний рік – посилення підтримки розвитку громад та територій
«Наша мета, щоб Україна була представлена громадами і принцип повсюдності місцевого самоврядування був закріплений в адміністративно-територіальному устрої України», – про це сказала Міністр розвитку громад та територій України під час засідання Ради донорів з питань впровадження реформи децентралізації в Україні.
Оксана Коляда: Україна зобов’язана моніторити дотримання прав людини на свободу світогляду та віросповідання на території тимчасово окупованого Криму
Держава повинна фіксувати порушення, які здійснює Російська Федерація на території тимчасово окупованого Криму та відповідно реагувати на це, – переконана Міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Оксана Коляда.
Український елемент «Традиція Косівської мальованої кераміки» включено до Репрезентативного списку нематеріальної культурної спадщини людства
У ході 14-ї сесії Міжурядового комітету з охорони нематеріальної культурної спадщини (9 – 14 грудня ц.р., м. Богота, Колумбія) український елемент «Традиція Косівської мальованої кераміки» було включено до Репрезентативного списку нематеріальної культурної спадщини людства.
Показати ще
WordPress Lessons