НовиниНовини Уряду України

Інформаційний дайджест новин Кабінету Міністрів України

Олексій Гончарук: Е-кабінет забудовника – крок до знищення корупції в будівельній сфері
«Сьогодні Уряд зробив перший крок до знищення корупції в будівельній сфері. Впроваджуємо електронний кабінет забудовника. Це – повністю автоматизовані послуги, які надаються миттєво і без участі чиновника. Наша команда робить усе, щоб в країні зникла корупція», – зазначає Прем’єр-міністр України.
Альона Бабак: Передача гуртожитків у власність громад дозволить врегулювати житлове питання 70 тисяч людей
Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування підтримав Загальнодержавну цільову програму передачі гуртожитків у власність територіальних громад на 2020 – 2021 роки.
Мінсоцполітики ініціює зміни, що дозволять пільговикам переходити на готівкову форму впродовж всього опалювального сезону, а не обмежуватись датою до 15 жовтня
Про відповідні зміни до порядку надання пільг розповів заступник Міністра соціальної політики Віталій Музиченко.
Міністерство соціальної політики закликає громадян активніше звертатися за субсидією до кінця грудня
Заступник Міністра соціальної політики Віталій Музиченко закликав пільговиків звернутися за субсидією до кінця грудня, щоб отримати відшкодування за весь опалювальний період. Під час звернень за субсидією у січні вона нараховуватиметься лише з початку року.
Підписано оновлену редакцію Дорожньої карти Україна-НАТО з оборонно-технічного співробітництва
У Брюсселі в штаб-квартирі НАТО було проведено 28-ме засідання Спільної робочої групи Україна-НАТО з оборонно-технічного співробітництва.
Законопроект «Про енергоефективність» закладе фундамент для зменшення енергозалежності та підвищення конкурентоздатності України
Такою є основна ідея 2-денного енергомарафону «Енергоефективність по-європейськи», організованого Мінекоенерго, Мінрегіоном, Держенергоефективності, GIZ, ПРООН та ЮНІДО.
Наша мета – створити конкурентний та ефективний ринок з прозорими умовами для роботи портових операторів, – Владислав Криклій
Міністр інфраструктури Владислав Криклій взяв участь у презентації звіту «Наближення до моделі управління «порт-лендлорд» в Україні» та концепції Корпоративної стратегії ДП «АМПУ» до 2025 року, яка відбулась у Києві.
Мінінфраструктури скасує диспаритетні умови за послуги з аеронавігаційного обслуговування повітряних суден
«Ми працюємо над збалансуванням інтересів держави та користувачів повітряного простору, застосовуючи принципи ІКАО та Євроконтроля», – зазначив Міністр інфраструктури Владислав Криклій.
Мінінфраструктури: До Уваги міжнародних автомобільних перевізників
Міністерство інфраструктури України інформує про розподіл дозвільних документів Європейської Конференції Міністрів Транспорту на 2020 рік.
МОЗ України розвиває систему універсального покриття в охороні здоров’я
Універсальне покриття послугами охорони здоров’я (УПОЗ) охоплює багато аспектів охорони здоров’я та сприяє просуванню заходів щодо безпеки і справедливості в цій галузі.
Стартував проект ЄС «Надання підтримки Україні в розвитку сучасної системи громадського здоров’я»
Проект покликаний надавати підтримку Уряду у реалізації реформи громадського здоров’я. Це партнерство у рамках зобов’язань відповідно до Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.
Денис Башлик: Держгеокадастр очікує масштабне реформування, яке торкнеться всіх аспектів роботи відомства
Голова Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру зауважив, що реформування Держгеокадастру стане запорукою ефективного запуску земельної реформи.
Контроль за обігом озоноруйнівних речовин сприятиме запобіганню зміни клімату, – Мінекоенерго
Парламент схвалив проект Закону «Про озоноруйнівні речовини та фторовані парникові гази», що визначає правові та організаційні засади регулювання відносин у сфері поводження з контрольованими речовинами та товарами, що їх містять.
Створено засади функціонування системи моніторингу, звітності та верифікації викидів парникових газів в Україні
Законопроект № 0875 визначає правові та організаційні засади функціонування системи моніторингу, звітності та верифікації викидів парникових газів в Україні. Документ спрямований на виконання зобов’язань України за міжнародними договорами.
Показати ще
WordPress Lessons