НовиниНовини ОбухівщиниОбухівська міськрайонна філія Київського обласного центру зайнятості

Територіальне управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області запрошує на роботу контролерів

12 грудня 2019 року в приміщенні  Обухівської міськрайонної філії Київського ОЦЗ  відбувся міні-ярмарок вакансій, де представники Територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області здійснювали підбір претендентів на заміщенні вакантних посад контролерів I та II категорій,  основним завданням яких є підтримання громадського порядку в судах, недопущення і припинення проявів неповаги до суду, охорона приміщень судів, органів та установ системи правосуддя, забезпечення в судах безпеки учасників судового процесу.

Представник Служби судової охорони  Вечеренко Тамара розповіла про правила відбору громадян на службу, порядок  проходження конкурсу. Особливу увагу акцентували на системі соціального захисту працівників.  А це – гідна заробітна плата, додаткові грошові виплати, гарантована відпустка, речове забезпечення, можливість професійного розвитку та кар’єрного зростання тощо.

Всіх, хто зацікавився вакансіями, запросили на співбесіду в Територіальне управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області.

 

Показати ще
WordPress Lessons