Молодь та спортНовиниНовини Обухівщини

І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СПАРТАКІАДИ СЕРЕД ДОПРИЗОВНОЇ МОЛОДІ ОБУХІВЩИНИ У 2019 РОЦІ, З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

З метою формування почуття патріотизму, любові до свого народу, виховання громадянських почуттів і свідомості, формування прагнення до оволодіння військовими знаннями, відповідного рівня фізичної підготовки та витривалості, формування в молоді позитивної мотивації до виконання патріотичного обов’язку – захисту України, популяризації здорового способу життя та з нагоди святкування Дня захисника України, 17 жовтня 2019 року на базі академічного ліцею № 4 – “Центру військово-патріотичного виховання та допризовної підготовки” (м. Обухів) відбувся І етап Всеукраїнської Спартакіади серед допризовної молоді у 2019 році, участь в якому взяли 10 команд Обухівського району та 6 команд міста Обухів, загалом 96 учасників.
Програма змагань складалася з наступних видів: вогнева підготовка, біг 100 м, метання гранати, силові вправи, кросова підготовка, смуга перешкод.
Особисті місця визначалися за кращими результатами у кожному виді програми серед усіх учасників змагань, загальнокомандні місця визначалися окремо серед команд м. Обухів та Обухівського району.
Призери в особистому заліку по видам:
СИЛОВІ ВПРАВИ
І – Кулага Владислав
ІІ – Торжинський Микола
ІІІ – Онуфрійчук Артем
МЕТАННЯ ГРАНАТИ
І – Сахно Юрій
ІІ – Мірошник Костянтин
ІІІ – Щербань Євген
БІГ 100 м
І – Сахно Юрій
ІІ – Юрханян Артем
ІІІ – Терпило Олександр
ВОГНЕВА ПІДГОТОВКА
І – Матвієнко Олександр
ІІ – Рахманюк Гліб
ІІІ – Бут Євгеній
БІГ 1500 м
І – Смерницький Владислав
ІІ – Писаренко Захар
ІІІ – Боковенко Владислав
Призерами змагань серед навчальних закладів Обухівського району стали:
🏆І – команда КОЗИНСЬКОЇ ЗОШ
🏆ІІ – команда КРАСНОСЛОБІДСЬКОГО НВК
🏆ІІІ – команда УКРАЇНСЬКОЇ ЗОШ № 2
Команди призери нагороджені кубками, командними дипломами, особистими грамотами та подарунками. За кращі особисті результати з окремих видів спорту призери отримали грамоти, медалі та подарунки.
Показати ще
WordPress Lessons