Вiддiл обслуговування громадян № 13 (сервiсний центр) управління обслуговування громадян Головного управлiння Пенсiйного фонду України у Київськiй областiНовиниНовини Обухівщини

Пенсійний фонд Київської області

 

24.09.2019 року головним спеціалістом відділу забезпечення наповнення бюджету №3 ГУ ПФУ у Київській області  Валентиною Глузд та заступником начальника відділу супроводження інформаційних реєстрів №4 управління інформаційних систем та електронних реєстрів ГУ ПФУ у Київській області Наталією Козярецькою  проведено зустріч у трудовому колективі ПП «КБК – Безпека», які займаються приватною охоронною діяльністю. Застрахованим особам надано роз’яснення щодо переваг легальної зайнятості, дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці, ознайомлено про наслідки  отримання заробітної плати в «конверті» та вручено пам’ятки про перевагу легальної заробітної плати. Також присутніх було проінформовано щодо функціонування Веб – порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, впровадження нових онлайн-можливостей та накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування. Працівники ГУ ПФУ у Київській області надали відповіді на питання, які цікавили присутніх.

Обухiвський вiддiл обслуговування громадян (сервiсний центр) управління обслуговування громадян головного управлiння Пенсiйного фонду України у Київськiй областi.

Показати ще
WordPress Lessons