Молодь та спортНовиниНовини Київщини

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ З ВИЗНАЧЕННЯ ПРОЕКТІВ НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ, РОЗРОБЛЕНИХ ІНСТИТУТАМИ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА, ДЛЯ ВИКОНАННЯ (РЕАЛІЗАЦІЇ) ЯКИХ У 2020 РОЦІ НАДАЄТЬСЯ ПІДТРИМКА ЗА РАХУНОК БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ.

До уваги представників інститутів громадянського суспільства! Управлінням молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації оголошено обласний конкурс проектів національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка на 2020 рік.
Пропозиції для участі у конкурсі проєктів приймаються до 30 вересня 2019 року.
Для втілення в життя власного задуму Ви можете отримати до 100 000 грн.!
До участі у конкурсі запрошуються  інститути громадянського суспільства (громадські організації та громадські спілки), які реалізуватимуть власний проєкт з одного або кількох пріоритетних напрямків:
– Військово-патріотичне виховання;
– Формування ціннісних орієнтирів молоді. Духовно-моральне виховання;
– Формування громадянської свідомості молоді;
– Збереження історичної пам’яті.
Територія дії проєкту: Київська область. Тривалість проєкту: протягом 2020 року.
Найбільша вартість одного проєкту – 100 тис. грн.
Кількість конкурсних пропозицій від одного ІГС не є обмеженою.
КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ПОДАННЯ ЗАЯВОК: 30 вересня 2019 року!
Конкурсні пропозиції приймаються у друкованій та електронній формі щоденно, окрім суботи та неділі, з 9:00 до 18:00 години, у п’ятницю з 9:00 до 17:00 години за адресою: м. Київ, пл. Лесі Українки, 1, каб. 542 (5 поверх).
Пакет потрібних документів для участі у конкурсі можна завантажити за посиланнями:
☎️
Контактна особа для отримання консультацій:
Луценко Максим – спеціаліст відділу національно-патріотичного виховання управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації,
тел. 044 285-58-95063 229-87-39.
Офіційне оголошення на інтернет-порталі Київської обласної державної адміністрації: http://koda.gov.ua/…/ogolosheno-konkurs-proektiv-u-sferi-na/
Сектор молоді та спорту Обухівської райдержадміністрації
Показати ще
WordPress Lessons