НовиниНовини ОбухівщиниОбухівська міськрайонна філія Київського обласного центру зайнятості

День відкритих дверей на ТОВ «Алеана»

12 вересня 2019 року за сприяння Обухівської МРФ КОЦЗ було проведено День відкритих дверей на ТОВ «Алеана».  16 шукачів роботи мали можливість оглянути виробничі потужності підприємства, ознайомитись з технологічними процесами та операціями, які виконуються працівниками.

ТОВ «Алеана»  – підприємство, яке динамічно розвивається, орієнтоване на виробництво сучасних і високоякісних виробів з пластмаси.

З моменту заснування підприємства, асортимент виробленої продукції постійно розширюється, на сьогоднішній день це виробництво пластикових меблів, квіткових кашпо, горщиків для розсади, господарсько-побутових виробів.

День відкритих дверей на підприємстві розпочав начальник виробництва ТОВ «Алеана» Кирилюк Сергій Васильович у виробничому цеху, де ознайомив присутніх з технологію виробництва, умовами праці та рівнем заробітної плати на підприємстві.

На сьогодні підприємство пропонує роботу ливарникам пластмас, укладальникам-пакувальникам, вантажникам тощо. Пропонується високий рівень заробітної плати, навчання на робочому місці.

Показати ще
WordPress Lessons