Молодь та спортНовиниНовини Обухівщини

З ДНЕМ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ УКРАЇНИ!

Шановні працівники фізичної культури і спорту, спортсмени, вчителі, тренери, ветерани галузі, всі прихильники фізкультурно-спортивного руху щиро вітаємо з ДНЕМ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ!

Заняття спортом удосконалюють не лише тіло, але й дух – виховують мужність, наполегливість, гартують волю і характер. Обухівський край має міцні спортивні традиції. Чимало наших земляків домоглися високих результатів на світових аренах. Нехай їх приклад буде поштовхом для масового розвитку фізичної культури та спорту, взірцем для юних жителів Обухівщини.

Користуючись нагодою, висловлюємо глибоку вдячність Вам, шановні спортсмени, наставники, ветерани, за примноження переможних традицій і спортивної слави рідної Обухівщини. Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує молодість, велич духу і мужність, сприяє розвитку сфери фізичної культури і спорту, наслідує кращі традиції видатних спортсменів заради здорового та щасливого майбутнього.

В цей день щиро бажаю всім міцного здоров’я, добра, бадьорості духу, родинного благополуччя, невичерпного оптимізму, великої вдачі, наполегливості, наснаги, вдалих стартів і нових яскравих перемог!

Показати ще
WordPress Lessons